subota, 16. srpnja 2011.

GOODBYE GHANA!

Hvaljen Isus i Marija!

Polako ali sigurno, uspješno smo završili našu malu volontersku avanturu u Gani. Prije svega zahvaliti ćemo se dragom Bogu koji nas je ovdje pozvao i bez kojega ne bi bilo tako lako proći sve kušnje i napasti koje su ponekada dolazile. Slava Mu i hvala što Nam je dao mogućnost da i mi sudjelujemo u jednom malom dijelu izgradnje Božjeg kraljevstva!

Nadalje, zahvaljujemo se svim dragim ljudima koji su nas podržali bilo materijlno, bilo duhovno (molitvom). Naravno, bez vas ova naša mala misija se ne bi mogla ni ostvariti. Eto, svatko je odradio svoj dio posla kako bi se Gospodin mogao proslaviti.

Zadnjih tjedana imali smo veliku gužvu...dakle, puno obveza u školi...završavali smo s ispitima i ocijenjivanjima istih, te sve druge obveze koje smo bili dužni odraditi.

Jučer su nam učenici organizirali priredbu, dojmovi se još nisu slegli...uglavnom oči su se malo zasusile....Prekrasna priredba za rastanak...

U ovih godinu dana stekli smo puno dobrih prijatelja, prekrasnih i jednostavnih ljudi koje smo jako zavoljeli i koje nikada nećemo zaboraviti. Kući se vraćamo bogatiji za jedno neprocjenjivo iskustvo...trenutno nemamo tih riječi kojima bi mogli opisati naše dojmove...s jedne strane se veselimo što se vraćamo i što ćemo nakon godine dana zagrliti i izljubiti naše obitelji i prijatelje, dok s druge strane ostavljamo ovdje drage nam ljude s nadom da ćemo se jednog dana opet sresti...

Hvala svim našim učenicima što su nas pozorno slušali i što su nam bili pravi prijatelji...

Hvala svim profesorima Don Bosco Technical Institutea na suradnji i pomoći...

Hvala svim svećenicima, sestrama i salezijanskoj braći na tome što su nam bili prava obitelj u ovih godinu dana...

Posebno hvala našem najboljem frendu Wisdomu, našoj zvijezdi Enocku, našoj afričkoj mami Vicky, našoj dragoj prijateljici Aureliji, našim velikim prijateljima volonterima; (susjedu) Matthiasu i Nori iz Njemačke te Poljaku Michaelu s kojima smo dijelili nezaboravne trenutke ;)

Punoga srca i spremni za nove Božje pobjede vraćamo se u najljepšu zemlju na svijetu...našu dragu Hrvatsku!!!!

Volimo vas :)))

Bog vas blagoslovio!

THE END....

IGOR (KWAME) & KRESO (YAW)






























Nema komentara:

Objavi komentar